Coaching >

Hi, ik ben Joyce!

Business coach, mommy-to-be, marketing fanaat + jouw business-best-friend met een podcast, eigenwijze Beagle en (heel) veel havermelk cappuccino's.

Ik help jou als ondernemer aan een sterke online aanwezigheid, succesvolle Instagram strategie én authentieke verkopen, zodat jij méér klanten krijgt!

Dit is mijn verhaal.

  

Vijf jaar geleden verloor ik plotseling mijn moeder.

 

Ik was 22 en net getrouwd toen zij veel te vroeg overleed. De enorme kracht die ik al zo jong in mijzelf voelde toen ik moest dealen met dit verlies, deed mij iets besluiten wat mijn hele leven veranderde.

Vandaag de dag laat ik geen droom meer onbenut.

 

Als ik terug kijk op haar leven, dan zag ik zoveel ongebruikte potentie dat ik er bang van werd. Het leven kan zó kort zijn.. Waarom wachten tot 'ik er klaar voor ben' als ik vandaag al kan werken aan mijn dromen?!

Wat begon met één workshop werd een succesvol bedrijf.

 

Twee jaar op rij was elke workshop die ik aanbood uitverkocht. Mijn klantenbestand bestond uit high-end bruiloften en merken zoals Chanel, VOGUE en Tiffany's. Al snel kon ik volledig leven van dit bedrijf!

Toch was dit niet de grootste droom die ik kon bedenken.

 

Mijn hart zat er niet in. Ik begon mij steeds vaker te verdiepen in marketing en sales: de dingen waar collega's tegen aan liepen en bij mij eigenlijk heel goed gingen. Toen uiteindelijk mijn eigen website volledig gekopieerd werd, ging het lichtje aan. Kan ik deze vrouwen niet helpen om het om HUN manier te doen?

Een ontdekkingsreis volgde. Ik bleek gemakkelijk te kunnen uitleggen én motiveren, toffe connecties te maken met mijn klanten en zo ging mijn hart steeds harder 'aan' staan. Zou dit het zijn?

Hoe bizar: mijn moeder had dit al voorspeld.

 

Ja, idioot hè? Maar ik kan mij nog een moment herinneren uit mijn jeugd dat mijn moeder tegen mij zei: 'Joyce, het zou mij niet verbazen als jij ooit mensen gaat helpen. Je kan zo wijs zijn.'  Je begrijpt dat ik na dit besef helemáál niet meer te houden was:

Het was alsof ik thuis kwam bij mijzelf. 

 

Jarenlang had ik met afgunst naar de term 'coach' gekeken. Maar de hele reis die ik heb gemaakt, leek mij er altijd al naar toe te wijzen. Ik kan nu écht zeggen dat coachen mijn hart elke dag vervuld.

Ik zie de potentie van vrouwen al voordat ze het zelf zien. Ik word net zo enthousiast over hun bedrijf als zij zelf. Ik kan emotioneel worden als zij hun doelen behalen en échte resultaten boeken.

Mijn doel? Zoveel mogelijk vrouwen laten zien wat HUN eigen kracht is - in plaats van altijd te vergelijken en om zich heen te kijken hoe anderen het 'beter' doen.

Om daarna keihard geld te verdienen! Want als ik één ding heb geleerd, is dat marketing en sales heel natuurlijk kunnen gaan, zodra je dicht bij jezelf blijft.

Geen scripts, maar een paar slimme strategieën en vooral.. Een groot hart voor jouw doelgroep.

Met je ogen op je eigen business, heb je geen tijd om te vergelijken.

 

Het is echt zo. Zet die oogkleppen op en kom er achter wat JIJ wilt bereiken. Ontdek hoe jij kan opvallen met jouw business door gewoon jezelf te zijn, leer de skills die nodig zijn, zoals marketing en sales en je bent niet meer te stoppen!

Zullen we samen aan de slag gaan?

Ik kijk er nu al naar uit om jouw verhaal te horen. Er ligt zoveel potentie in dat verhaal, die moet je niet laten liggen! Jij hebt waardevolle kennis en skills die jouw toekomstige klanten nodig hebben. Zullen dat samen slim gaan inzetten zodat jij ook mega succesvolle verkopen gaat draaien?

Ga naar de eerstvolgende coachingsmogelijkheid

Maar ze doet het niet alleen..

 

Ik ben sinds 2010 samen met Ben. Vier jaar geleden voegde Saar de beagle zich bij ons en in 2021 verwachten we ons eerste kindje.

Sinds dit jaar werkt Ben actief mee in het bedrijf. Hij zorgt dat alle e-mailfunnels soepel verlopen, let op Saar zodra ik een volle coachingsdag heeft en verzorgt alle technische aspecten.

Samen gaan we graag een boswandeling maken met Saar of even de stad in voor een kop koffie.

Een paar keer per jaar zijn wij te vinden in Italië, waar we een tijdje hebben gewoond en zelfs een aardig woordje Italiaans hebben opgepikt!

Ga je een keer de toerist uithangen in het eeuwenoude Zutphen? Dan is er een kans dat je ons tegen het lijf loopt!

Tof dat je bij ons bent beland - je bent altijd welkom!