Plan kennismaking

Build Your Personal Brand Coaching Programma

In 8 weken leer je samen met een groep ondernemers wát je doelgroep wilt horen en hoe jij dat kunt omzetten in een ijzersterk marketing plan, zodat jouw ideale klant gaat luisteren.

  • 8 weken lang dagelijks support in een community
  • 5 online groepscoachingsessies met daarbinnen 1-op-1 begeleiding
  • 5 videomodules met sub-video's over marketing, personal brand, website conversie, content marketing, ondernemersmindset, belemmerende overtuigingen, elevator pitch enzovoort.

Schrijf je in voor de wachtlijst.

Alléén op de wachtlijst is er €200 korting op de eerste 10 plekken. 6 september starten we.

De wachtlijst is volledig gratis. Je zit nergens aan vast. Je krijgt als eerste informatie én korting, als je besluit mee te doen.

In het Build Your Personal Brand Coaching Programma ga jij:

  1. Een duurzame business strategie opzetten
  2. Een sterk en persoonlijk marketing plan uitstippelen
  3. Alle tools ontdekken die jij nodig hebt om klanten aan te trekken

We gaan volledig inzetten op jouw potentie en eigenheid.

We schrappen alles wat niet voor je werkt en vervangen het voor bewezen strategieën zodat je groeit naar een onderneming waar je (ruim!) van kunt leven.

Dit is het programma wat ik zelf had willen hebben toen ik mijn eerste business begon. Het had mij zoveel geld en tijd bespaard als ik had geweten wat ik jou ga vertellen!

Dit zijn de stappen die mij hebben gebracht naar lanceringen van €10k. En deze stappen zijn nu binnen handbereik voor jou!

Je krijgt een tijdelijk exclusief aanbod met €200 korting via wachtlijst

Zet mij op de wachtlijst:

Hi, ik ben Joyce!

Business coach, marketing fanaat + jouw business-best-friend met een podcast, eigenwijze Beagle en (heel) veel havermelk cappuccino's.

Ik geloof dat (online) ondernemen niet moeilijk hoeft te zijn als je jezelf durft te zijn.

Ik geloof dat veel geld verdienen voor iedereen is weggelegd, om er daarna mooie dingen mee te doen voor jezelf + de wereld.

Ik geloof dat zelfvertrouwen voor iedereen is en dat jouw doelgroep niet op een 'perfecte' versie van jou als ondernemer zit te wachten.

Ze zitten op JOU te wachten. Precies zoals je bent.

Daarom help ik ondernemers uit hun schulp te komen, zichzelf aan de wereld te laten zien en zo een gigantisch succesvol bedrijf op te zetten!